Klímaforgalmazás és klímaszerelés felsőfokon !

A mai modern világban az emberek szeretik magukat hasznos és kényelmes dolgokkal körülvenni. Az egyik ilyen hasznos és kényelmes dolog: a klímaberendezés, amellyel Ön még pénzt is megtakaríthat.

Klímaszerelés otthonában,vagy munkahelyén

 

Ön is bizonyára emlékszik azokra a nyári napokra/hetekre, amikor a hőmérő higanyszála 40°C-ot mutatott, ezért az otthona,vagy munkahelye elviselhetetlenné vált. Mindenki arról álmodozik, hogy ilyenkor a kánikula napjait vízparton töltené,vagy kellemes hőmérsékletű munkahelyen. De sajnos az egy-két heti pihenést leszámítva marad a forró és izzasztó nyári hőség a munkahelyén, az otthonában. Miért szenvedne tovább a kialvatlanságtól, a koncentrációzavartól, amit a nagy meleg okoz? Egy kellemesen hűs szobában, egy pohár borral a kezében, miért ne élvezhetné a kedvenc sorozatát a televízióban? Ön is szívesebben dolgozik vagy éppen vásárol egy kellemes, egyenletes hőmérsékletű irodában, üzletben?

Ha Ön is így gondolja és ezért klímaberendezést szeretne vásárolni, vagy további helyiségek hűtését-szellőztetését  tervezi, hívja bátran szakembereinket, akik korrekt - rejtett költségektől mentes - ajánlatot készítenek Önnek.    Bővebben itt!

Szellőztető készülékek,rendszerek forgalmazása, kivitelezése

Az energiatudatos építkezés napjainkban egyre nagyobb teret hódít hazánkban is. Az épületek megfelelő tájolása, fokozott hőszigetelése,tudatos korszerűsítése,felújítása,  az egyre alacsonyabb hő átbocsájtású fokozott légzárású nyílászárók beépítése indokolttá teszi az energiatakarékos lakás szellőztető berendezések beépítését, amelyekkel biztosítható a szabályozott szellőzés, a felszabaduló pára elszállítása és ezáltal a penészedés kialakulásának megakadályozása.   Bővebben itt!

A karbantartás elsősorban saját, családunk és környezetünk egészsége miatt szükséges. 

Napjainkban az otthonunkban,a munkahelyünkön  is természetesnek vesszük, hogy a nagy melegekben lehűtött környezetben élünk, kellemesebbé téve a közérzetünket, pihentetőbbé téve az életünket, illetve, javítva a munkavégzés hatékonyságát! Bővebben itt!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-513-28-44 telefonszámon, vagy az iglukft@t-online.hu e-mailen.

 Átbeszéljük készülékével  szemben támasztott igényeit és kéréseit - mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.