Karbantartási szolgáltatások, garancia:

Cégünk az általunk forgalmazott készülékekhez, berendezésekhez  a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Ezáltal Ön egyszerre élvezheti a szervizháttér biztonságát, garanciális feltételeket, terméktámogatásokat.

                                                                               

Többszörösen bebizonyított tény, hogy a rendszeres karbantartás jelentősen megnöveli a berendezések élettartamát és egyben csökkenti a meghibásodások számát, ezáltal a kiesett üzemidőket illetve javítási költségeket.

Karbantartás = Egészség, Gazdaságosság, Komfort!

A karbantartás az Ön igényeit szolgálja, hogy valóban élvezhesse a berendezés nyújtotta előnyöket, de nem mellékes szempont az sem, hogy így megőrizheti a gép  gyártó által vállalt garanciáját is. A géphez mellékelt jótállási füzet részletesen tartalmazza a garanciára, jótállásra vonatkozó információkat . A  javasolt karbantartási ütem gépenként és üzemeltetési körülményenként változó, ezért minden területen különböző ajánlatokkal és javaslatokkal keressük meg az üzemeltetőket és megrendelőket.    

Az IGLU-Hőtechnika Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik a különféle klímaberendezések, szellőztető és egyéb rendszerek kiépítésében. Évek óta nagy hangsúlyt fektetünk a  lakások, társasházak,középületek energiatakarékos hűtő,- illetve szellőztető rendszereinek tervezésére, kivitelezésére. Több gyártó/forgalmazó cég termékeit ismerjük, szereljük. Legfőbb beszállító partnerünk a Columbus klíma Kft.  A régi, jó kapcsolatnak köszönhetően, a magas műszaki szinthez képest, kedvező árban tudjuk beszerezni a gyártó termékeit.

Készülékeinket, berendezéseinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.

Néhány példa:

            Fan-coil hőcserélő tisztítás előtt-után

           Amikor a klímaberendezés karbantartása elmarad..   

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-513-28-44 telefonszámon, vagy az iglukft@t-online.hu e-mailen.

 Átbeszéljük készülékével  szemben támasztott igényeit és kéréseit - mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.