Cégünk a 2000-es évek elején alakult ,tulajdonosai 100%-ban magyar, évtizedes szakmai  tapasztalattal rendelkező magánszemélyek.

Korunkban a korszerűsödő  és megváltozott épületfizikai jellemzők az épületgépészet területére is egyre újabb feladatokat ró.

A megváltozott épületfizikai jellemzők, illetve az épületekkel szemben támasztott megnövekedett komfortigény jelentős mértékben emelte az épületben kialakítandó mesterséges szellőzés és klimatizálás szerepét és jelentőségét.Az épületek légtechnikai és egyéb gépészeti berendezéseinek  nem csak műszaki feladatokat kell ellátnia, de a komfortérzet maximális kielégítésén túlmenően megjelenésével is meg kell felelnie a követelményeknek.

Vállalatunk célja a fent felsorolt elvárásoknak megfelelő klíma,és légtechnikai illetve egyéb rendszerek beszerzése,kialakítása, és forgalmazása,Budapesten illetve az ország egész területén.

Termékkörünkben különböző műszaki színvonalú és árkategóriájú berendezések szerepelnek, ezért képesek vagyunk megrendelőink egyedi igényét is kielégíteni.

Magas színvonalon,valódi szakértelemmel, a nemzetközi szabványnak megfelelő műszerezettséggel, szaktudással,  a környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével állunk megrendelőink rendelkezésére.

Üzleti filozófiánk a minőségi szolgáltatáson alapuló hosszú távú együttműködés.

Feladatainkat a vállalt határidőn belül szakmai, műszaki tanácsadással, helyszíni felméréssel, majd részletes ajánlattal vállaljuk tervezéstől a kivitelezésig. igény szerint a berendezések javítását, karbantartását is beleértve.

Gondosan figyelünk arra, hogy minden elkészült munkánk egyben referenciaként is szolgálhasson a következő feladatokhoz.

Munkánk eredményességét bizonyítja a visszatérő magánszemélyek, valamint intézmények megrendelései, és számos cég karbantartási szerződése.  

 

Iglu Kft csapata