Mosolyogva porszívózni?

Az elmúlt években, a megnövekedett vevői igények miatt, egyre több alkalommal telepítettünk központi porszívó rendszereket. A központi porszívók előnyeiről sokat hallani. Tapasztalataink és a vevői visszajelzések alapján, a felhasználók mind elégedettek a központi porszívókkal. Aki használt már életében ilyen takarító eszközt, az nem szívesen mondana le róla. Egy jól megtervezett porszívórendszer csendes, használatával a takarítás kényelmesebbé, könnyebbé válik.

Családi házába, lakásába szerelendő porszívó rendszer kiépítésére, komplett árajánlatot adunk.

Magyarországon a légúti megbetegedések 14-16%-a hozható közvetlen kapcsolatba a levegő-minőségével és a házi porral, ami az allergia egyik legerősebb kiváltó oka !                                                                                                                                          Működés közben nem kavarja fel azt a port, amit fel akarunk porszívózni és így az nem jut be a tüdőnkbe.                                              A központi porszívó 100%-ban kijuttatja lakásunkból az elszívott port.

Amennyiben a teljes rendszer kiépítését bizonytalannak ítéli meg, javasoljuk legalább a csőrendszer elhelyezését, mert így bármikor beszerelhetővé válik egy készülék. A csővezeték anyagköltsége töredéke a gép és a takarító készlet árának, tehát minimális anyagi ráfordítással előkészíthető a rendszer.

A központi porszívóknak csak előnyeit ismerjük, használatát ezért ajánljuk Önnek is!

A központi porszívó rendszer részei, a lakás egy tetszőleges pontján (például a garázsban) elhelyezett központi egység (porszívógép), a hozzá kapcsolódó beépített csőrendszer és fali csatlakozó aljzatok, valamint a gép által szabadba fújt levegő elvezetésére szolgáló cső- és hangtompító rendszer. A mozgatható részek a flexibilis porszívócső, a fogórészek, a teleszkópos nyél és a takarítókészletenként változó számú és rendeltetésű szívófej és kefe, melyeket így együtt kiegészítőknek nevezünk.      Katalógus itt!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-513-28-44 telefonszámon, vagy az iglukft@t-online.hu e-mailen.

 Átbeszéljük készülékével  szemben támasztott igényeit és kéréseit - mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.