Klímaberendezések szerelése

Munkáink során gyakran találkoztunk rosszul megtervezett és felszerelt klímaberendezésekkel, ahol a választás elsődleges szempontja az olcsóság volt. Az elkapkodott rossz döntés sok felesleges kiadást és bosszúságot okoz Önnek. A kellemetlenségek elkerülése végett javasoljuk, keressen meg bennünket és kérje szakembereink segítségét már a légkondicionáló kiválasztásához, illetve a megvásárolt készülék telepítéséhez. Megkeresése során mi igyekszünk Önnel együtt kiválasztani a legmegfelelőbb készüléket, segítséget nyújtunk abban is, hogy hová és hogyan érdemes elhelyezni azt, valamint hogyan kell a klímakészüléket használni.

 
Klímaszerelés az Ön otthonában, vagy munkahelyén

 Megrendelés után a helyszínre érkező szerelőink Önnel együtt véglegesítik a kültéri és a beltéri egység helyét, a kondenzvíz elvezetését, az elektromos kábel kiépítését, a kültéri és a beltéri egységet összekötő rézcsövek és elektromos vezetékek pontos nyomvonalát.

Bizalommal kérje szerelőink véleményét, segítségét, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére a klímaszerelés során.

Az előzetes helyszíni felmérés során megadott árajánlat alapján kell Önnek a szerelési díjat fizetni,a készülék üzembe helyezése után. Amennyiben a megrendeléshez képest módosulnak a klímaszerelés paraméterei, akkor szerelőink a helyszínen új árkalkulációt végeznek az utólagos félreértések elkerülése érdekében. A klíma szerelés megkezdése előtt - szükség esetén - takarófóliázással védjük az Ön értékeit, bútorait.

  • Kábel elvezetési eljárások

A kültéri és beltéri egységek között  elektromos és hűtőköri összeköttetést kell létesítenünk, amit alapvetően kétféleképpen lehet megoldani.

  • Klíma kábelezés rejtve, a falon belül

                                               

Ennél a megoldásnál a beszerelés után a falfelületen nem látható semmi a beltéri egységen kívül, mert a falban futnak a vezetékek. A vésés,bontás és helyreállítás során viszont, bármennyire is lelkiismeretesen végzik klímaszerelőink a kivitelezést, por, kosz keletkezik, amelyet összetakarítanak a felszerelés után , amivel számolni kell.

  • Klíma kábelezés a falon kívül - kábelcsatornában vezetve

                                   

Ennél a megoldásnál a szerelési munkák  sokkal kevesebb piszokkal járnak. A kültéri és beltéri egységek között az elektromos és hűtőköri vezetékeket a falon kívül kábelcsatornában vezetjük. Esztétikai hátránya, hogy a kábelcsatorna állandóan látható marad.

Az Iglu-Hőtechnika  Kereskedelmi és Szolgáltató Kft a klíma,- és hűtéstechnika, a légtechnika valamint a hagyományos és megújuló  energiaforrások területén nyújt teljes körű szolgáltatást a lakossági és az ipari felhasználók számára.

Komfort klímaberendezéseinkkel üzletek, irodák, lakások, panziók, éttermek és más helyiségek klimatizálási igényeit elégítjük ki. A hagyományos és hővisszanyerős  épületgépészet területén vállaljuk hasonló  szerelését. 

                

Közintézmények, irodaházak, ipari felhasználók részére

Légtechnikai rendszerek, folyadékhűtők, hűtőköri szerelések és komplett klímaberendezések telepítését vállaljuk. Kisebb berendezéseknél ingyenes szaktanácsadással illetve helyszíni felméréssel segítjük vevőinket, kiterjedtebb rendszerek esetén vezető tervező irányítása mellett vállaljuk a kivitelezést.

       

Eseti megbízások alapján, épületgépészeti és klímaberendezések, folyadékhűtők, légkezelők  hibaelhárítását és javítását is elvégezzük. Alaptevékenységünkön túl vállalkozási szerződésünk alapján beszerelt berendezések karbantartását a garanciális időben és azon túl is elvégezzük, de mások által korábban telepített rendszerek karbantartására,javítására adott megbízásokat is teljesítünk.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-513-28-44 telefonszámon, vagy az iglukft@t-online.hu e-mailen.

 Átbeszéljük készülékével  szemben támasztott igényeit és kéréseit - mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.